facebook pixel
Disponibilitate:
Retras din productie
Cod produs:
75019
Producător:
LEGO

Descriere

LEGO® AT-TE (75019)

 

Contine :

Numarul pieselor din cutie : 794;

Numarul minifigurilor in set : 5.

Descriere :

Acum copilul tau are sansa de a-si crea propriile batalii cu figurinele si jucariile LEGO Star Wars de la ligomi Jucarii ,la cel mai mic pret, printre care si AT-TE (75019).

Câştigă Bătălia de la Geonosis cu AT-TE !

În toiul Bătăliei de la Geonosis, comandantul clonelor urcă la bordul puternic blindatului AT-TE LEGO® Star Wars cu Maeştri Jedi Mace Windu şi Coleman Trebor. Angajează-i temeinic în luptă cu maneta de ridicare a AT-TE şi picioarele plasabile super. Deschide carlinga pentru a pune o minifigurină la volan, apoi trage cu cele 2 tunuri mobile cu laser şi cu tunul rotitor cu proiectile montat sus cu rachete duble cu propulsie ! Ridică trapa de sus pentru rachete cu propulsie suplimentare ! Urcă scara de acces prin trapa din spate cu deschidere pentru a ajunge la cutia cu detonatoare termice. Condu fiecare bătălie LEGO Star Wars cu acest tanc spațial ultra-rezistent. Setul include 5 minifigurine cu arme: Battle Droid™, Battle Droid Commander, Mace Windu, Coleman Trebor şi un comandant al clonelor.

LEGO Star Wars este printre cele mai cautate categorii de jucarii LEGO.  Zboara cu Jedi si confrunta-l pe Obi –Wan pe Mustafar sau pregateste o ambuscada pentru a scoate soldatul Imperial scout din ascunzatoarea lui Ewok , aventuri care pot fi acum si ale copilului dvs.  Imaginatia este singura limita a posibilitatilor de creatie. LEGO Star Wars!

 
Caracteristici :

Distractie fara sfarsit !

- Setul include 5 minifigurine cu arme: Battle Droid, Battle Droid Commander, Mace Windu, Coleman Trebor şi un comandant al clonelor !
- AT-TE are manetă de ridicare, picioare plasabile, carlingă cu deschidere cu spațiu pentru o minifigurină, tunuri cu laser mobile frontale şi posterioare, tun rotitor cu proiectile montat sus cu rachete duble cu propulsie, trapă superioară cu deschidere cu rachete cu propulsie suplimentare, şi spate cu deschidere cu scară de acces şi cutie cu detonatoare termice !
- Armele incluse sunt 2 săbii laser, 2 explozoare şi o puşcă explozoare !
- Ținteşte cu tunurile cu laser !
- Încarcă tunul cu proiectile şi lansează rachetele cu propulsie !
- Activează detonatoarele termice !
- Construieşte teribilele scene de luptă din Star Wars: Episodul II Atacul Clonelor !
- Recreează o şi mai mare Bătălie de la Geonosis, cu Setul 75015 Corporate Alliance Droid, Setul 75016 Homing Spider Droid şi Setul 75021 Republic Gunship !
- Măsoară peste 22 cm în înălțime, 43 cm în lungime şi 29 cm în lățime !

Jucarie recomandata dupa varsta de 9 ani.

 

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun


Continuare
Vrei noul catalog LEGO?

Introdu adresa ta de e-mail mai jos si aboneaza-te !

catalog_lego_2017_romania
Contact
0729977652
office (at) ligomi-jucarii.ro
Str. Sachelarie Visarion Nr 13A Bucuresti
  • Program:
    • L-V : 10:00 - 18:00