facebook pixel

Despre noi

     Ligomi Jucarii este parte a grupului Sc Emporis Networks SRL , firma cu capital privat romanesc, care s-a clasat in anul 2016 pe primul loc in topul firmelor din judetul Dambovita, care activeaza in aceeasi nisa.

     Ligomi Jucarii are punctul de lucru in str. Sachelarie Visarion nr 13A. Bucuresti.  Inca din anul 2013 suntem importator si distribuitor autorizat pentru marcile :  LEGO, Playmobil, ClicTime, BBM, IQ.

     Principala preocupare a echipei noastre, alaturi de chibzuinta celor mai renumiti producatori de jucarii de constructie din lume, este atentia indreptata catre copilul tau, siguranta si calitatea jucariilor comercializate, prin distributia de produse adaptate pentru fiecare stadiu de dezvoltare a-l copilului tau. Pornind de la jucarii pentru copii 0-3 ani , jucarii care nu pot fi ingerate cu usurinta si care dezvolta inteligenta senzorio-motorie, continuand cu jucarii pentru copii 3-7 ani, ajutand la dezvoltarea gandirii pre-operationale, ajungand la jucarii pentru copii 3 - 14 ani, jucarii care pun in valoare rationamentul stiintific al copilului tau .

     Ligomi ofera clientilor sai o gama larga de jucarii LEGO, jucarii de constructie si asamblare, accesorii si ghiozdane LEGO, cutii de depozitare, jucarii din lemn. Calitatea serviciilor oferite, precum si asigurarea unui mediu sigur de cumparaturi online, securizarea platilor si oferirea suportului specializat in alegerea produsului dorit, sunt elementele ce stau la baza afacerii noastre.

 

Deviza noastra este Livram visele copilului tau !

Inapoi
Vrei noul catalog LEGO?

Introdu adresa ta de e-mail mai jos si aboneaza-te !

catalog_lego_2017_romania
Contact
0729977652
office (at) ligomi-jucarii.ro
Str. Sachelarie Visarion Nr 13A Bucuresti
  • Program:
    • L-V : 10:00 - 18:00