Despre noi

Ligomi Jucării a luat naștere în anul 2013 din dorința de a contribui pozitiv la dezvoltarea tinerelor generații prin distribuirea de jucării educative și folositoare copilului tău.

Echipa Ligomi Jucării își dorește să te ajute să alegi cele mai potrivite jucării pentru copilul tău: jucării educative – adaptate fiecărui stadiu de dezvoltare – cu ajutorul cărora să îți ajuți copilul să se dezvolte frumos, să își construiască o logică matematică, să își exprime personalitatea și creativitatea. Împreună puteți construi atât o relație deosebită părinte – copil, cât și lumi colorate de care să fiți mândri.

Ce vă oferim?
LEGO DUPLO - Barca lui Mickey
Jucării LEGO - LEGO este un adevărat concept de educație creativă prin care copiii învață, construiesc și se joacă. Aceștia își pot îmbunătății capacitățile matematice, dar și pe cele artistice cu ajutorul pieselor colorate și frumoase marca LEGO. Copiii își pot afirma personalitatea devenind arhitecții propriilor lumi. Mai mult, jocurile LEGO dezvoltă lucrul în echipă, esențial pentru încrederea copilului în forțele proprii și a curajului adultului de mai târziu.
Jucării PLAYMOBIL - Cu ajutorul acestui tip de jucării creativitatea și imaginația copiilor sunt stimulate, aceștia reușind să interpreteze roluri diverse, dar să și recreeze și să experimenteze lumea în miniatură. Lasă-ți copilul să se exprime liber și să se distreze alături de figurinele Playmobil.
 
Jocuri tip PUZZLE - Aceste jocuri sunt distractive și relaxante, dezvoltă simțul practic al copilului, imaginația, creativitatea, perseverența și mai ales răbdarea.
 
 
Jucării de LEMN - Acest tip de jucării sunt sigure și rezistente, educative și create în așa fel încât să îl ajute pe cel mic să își dezvolte abilitățile logice și creative. De asemenea, jucăriile de lemn sunt foarte rezistente în timp și - vă mai spunem un secret - nu se demodează niciodată!
 
Ligomi Jucării este alături de tine cu o gamă variată de produse de calitate, ducând mai departe suflul viu al celui mai renumit producător de jocuri și jucării din lume.
Alege Ligomi Jucării. Explorează o lume fără limite.
Ne găsiți si pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram - https://www.instagram.com/ligomi.jucarii/

 

Inapoi
Vrei noul catalog LEGO?

Introdu adresa ta de e-mail mai jos si aboneaza-te !

catalog_lego_2019_romania
Contact
0747012485
office (at) ligomi-jucarii.ro
Str. Gheorghe Titeica, Nr. 8, Bucuresti
  • Program:
    • L-V : 10:00 - 18:00