Despre noi

     Ligomi Jucarii este parte a grupului SC Daily Drive SRL , firma cu capital privat romanesc, cu sediul in str. Grigore Moisil, nr. 8, Bucuresti

     Principala preocupare a echipei noastre, alaturi de chibzuinta celor mai renumiti producatori de jucarii de constructie din lume, este atentia indreptata catre copilul tau, siguranta si calitatea jucariilor comercializate, prin distributia de produse adaptate pentru fiecare stadiu de dezvoltare al copilului tau. Pornind de la jucarii pentru copii de 0-3 ani, jucarii care nu pot fi ingerate cu usurinta si care dezvolta inteligenta senzorio-motorie, continuand cu jucarii pentru copii de 3-7 ani, ajutand la dezvoltarea gandirii pre-operationale, ajungand la jucarii pentru copii de 3 - 14 ani, jucarii care pun in valoare rationamentul stiintific al copilului tau.

     Ligomi Jucarii ofera clientilor sai o gama larga de jucarii LEGO, jucarii de constructie si asamblare, accesorii si ghiozdane LEGO, cutii de depozitare, jucarii din lemn. Calitatea serviciilor oferite, precum si asigurarea unui mediu sigur de cumparaturi online, securizarea platilor si oferirea suportului specializat in alegerea produsului dorit, sunt elementele ce stau la baza afacerii noastre.

    Deviza noastra este Livram visele copilului tau !

Inapoi
Vrei noul catalog LEGO?

Introdu adresa ta de e-mail mai jos si aboneaza-te !

catalog_lego_2019_romania
Contact
0747012485
office (at) ligomi-jucarii.ro
Str. Gheorghe Titeica, Nr. 8, Bucuresti
  • Program:
    • L-V : 10:00 - 18:00