LEGO Fire Brigade 10197

Inapoi
Disponibilitate:
Retras din productie
Cod produs:
10197
Producător:
LEGO

Descriere

LEGO® Fire Brigade (10197)

 

Contine :

Numarul pieselor din cutie : 2131 ;

Numarul minifigurilor in set : 4.

Descriere :

 

Construieste o statie de pompieri din anii ’30 !

Acum, copilul tau isi poate creea propriul oras cu ajutorul jucariilor LEGO City de la ligomi Jucarii la cel mai mic pret printre care si Fire Brigade (10197)

Suna alarma ! A izbucnit un incendiu ! Pompierii curajosi ajung la fata locului cu aceasta statie de pompieri in stilul anilor ’30. Setul contine elemente rare si tehnici inovative de construire, se potriveste cu seturile 10211 Grand Emporium, 10224 Primaria LEGO si 10218 Pet Shop ! Contine camion pentru stingerea incendiului in stilul anilor ’30, 4 minifigurine, un caine, usa pentru garaj care se deschide si acoperis detasabil pentru a patrunde in interior. Are doua etaje complet mobilate, cu unelte pentru combaterea incendiului, rafturi pentru castile pompierilor, stalp pentru a cobori rapid, masa de ping-pong, bucatarie cu frigiderul plin, canapea, raft pentru carti, iar pe acoperis e tunul cu apa si clopotul. Are inaltimea de 35 cm si latimea de 25 cm !

LEGO City este printre cele mai cautate categorii de jucarii LEGO. Colectia LEGO City cuprinde elemente ce se regasesc in orice oras de pe planeta cum ar fi cladiri, echipaje LEGO de politie, pompieri, aeroport, trenuri, minerit sau chiar elemente din afara spatiului terestru. Imaginatia este singura limita a posibilitatilor de creatie. LEGO City !
 
Suna alarma ! A izbucnit un incendiu ! Pompierii curajosi ajung la fata locului cu aceasta statie de pompieri in stilul anilor ’30 !
 

Caracteristici :

Distractie fara sfarsit !

- Contine camion pentru stingerea incendiului in stilul anilor ’30, 4 minifigurine LEGO si un caine !
- Contine multe amanunte realiste precum unelte pentru combaterea incendiului, rafturi pentru castile pompierilor, stalp pentru a cobori mai rapid !
- Statia are garaj cu usa care se deschide si doua etaje complet mobilate, bucatarie cu frigiderul plin si masa de ping-pong ! 
- Indeparteaza acoperisul pentru a patrunde in interior !
- Pe acoperis se gaseste tunul cu apa si clopotul !
- Setul contine caramidute si placi de culoare inchisa, gresie rosie 1 x 1, un hot dog rosu, arcul 3 x 6 x 5 Belleville, casti de pompier aurii, geanta si usa glisanta rosie de garaj ! 
- Are inaltimea de 35 cm si latimea de 25 cm !
- Adauga oraselului tau LEGO o statie de pompieri si combina-o cu seturile 10182 Café Corner si 10185 Green Grocer !

 

Jucarie recomandata dupa varsta de 10 ani.

 

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun


Continuare
Vrei noul catalog LEGO?

Introdu adresa ta de e-mail mai jos si aboneaza-te !

catalog_lego_2019_romania
Contact
0747012485
office (at) ligomi-jucarii.ro
Str. Gheorghe Titeica, Nr. 8, Bucuresti
  • Program:
    • L-V : 10:00 - 18:00